У Криничках пройшов турнір “Маю честь запросити”, присвячений Героям України

2 липня у смт Кринички пройшов Відкритий районний турнір з волейболу «Маю честь запросити», присвячений Героям та Захисникам України. Змагання відбулися під патронатом начальника районної військової адміністрації Олега Гапіча та за підтримки Криничанського селищного голови Юрія Балюка і генерального директора ПрАТ “Камет-сталь” Дмитра Липпи. Привітати та підтримати учасників Кубку завітав заступник голови райдержадміністрації Ігор Лісовий.

Змагання пройшли на двох спортивних майданчиках, у яких взяли участь 9 команд: 8 з Кам'янського району і 1 з міста Павлоград. Учасники були розподілені на три групи по три команди.

В першій групі призові місця розподілися наступним чином:

1-ше місце ВК “Фаворит” (П'ятихатки);

2-ге місце ВК “Мустанг” (Кам'янське);

3-тє місце ВК “Вільногірськ”.

Друга група:

1-ше місце ВК “Позитив” (Кам'янське);

2-ге місце ВК “Динамо” (поліція);

3-тє місце ВК “Затишнянська ТГ”.

Третя група:

1-ше місце СК “Маломихайлівка” (село Маломихайлівка Криничанська ТГ);

2-ге місце ВК “Шахтар” (Павлоград);

3-тє місце ВК “Кринички”.

Між трьома переможцями своїх груп було розіграно Суперкубок. За підсумками проведених ігор перше місце виборола команда ВК “Фаворит”, друге — СК “Маломихайлівка” і третє — ВК “Позитив”.

Переможці та призери змагань, а також кращі гравці кожної з команд були відзначені грамотами начальника Кам'янської районної військової адміністрації, кубками та медалями.

- Команду "Шахтар" міста Павлоград було запрошено на змагання з волейболу у Криничках. Хочемо висловити велику подяку президенту ДОГО Федерації волейболу Дніпропетровської області Марії Александровій за чудову організацію проведення заходів! Ми були приємно вражені якісними призами для переможців! Велике дякую за організацію спортивних змагань у наш непростий час! Із задоволенням приїдемо ще, - поділився враженнями капітан команди “Шахтар” Віктор.

Також, спортсмени були відзначені подяками та цінними подарунками від Криничанського селищного голови Юрія Балюка та Президента ДОГО "Федерація волейболу Дніпропетровської області" Марії Александрової.

Учасники змагань висловили вдячність начальнику Кам’янської районної військової адміністрації Олегу Гапічу за ініціювання і організаційне забезпечення турніру, Криничанському селищному голові Юрію Балюку за підготовку та належне забезпечення місць проведення змагань, організацію культурно-розважальної програми, генеральному директору ПрАТ “Камет-сталь” Дмитру Липпі за спонсорську допомогу в проведені турніру, президенту та віце-президенту ДОГО "ФВДО" Марії Александровій та Івану Бабичу за організацію турніру.

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір