турнір

18 грудня в Нововомиколаївці, верхньодніпровському ліцеї N5 та ігровому залі ДЮСШ, відбувся відкритий обласний кубковий фестиваль з волейболу "Незламний народ-незламної країни", присвячений героям-захисникам України та приурочений до відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Турнір проходив за ініціативи обласної федерації волейболу під патронатом Верхньодніпровського міського голови. 46 команд взяли участь у волейбольній фієсті.

В ліцеї N 5 перше місце вибороли аматори із Петропавлівки, другими були волейболісти Верхньодніпровської громади, третіми - кам'янчани.

В ДЮСШ змагались дівчата. У молодшій вікової категорії чемпіонками стали волейболістки із Слобожанського, у старших - кам'янчанки. У Новомиколаївці серед хлопців не були рівних солонянцям, срібними призерами стали петропавлівці, бронза у дніпровців.

На нагородженні чемпіони та призери отримали кубки, медалі та грамоти. Також почесними призами було відзначено ветеранів та ентузіастів волейбольного руху.

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір

турнір